PROJECTEN

ICT-Projecten

ERVARING
Wij hebben de kennis in huis om jouw projecten perfect te laten verlopen. Dat kunnen wij je garanderen door onze jarenlange ervaring met zowel kleine- als grote projecten. Defio geeft altijd vooraf een duidelijke omschrijving van het te leveren resultaat, waarbij een start- en eindpunt wordt afgesproken.

STRUCTUUR
Wij maken gebruik van de PRINCE2-methodiek (PRojects IN Controlled Environments) bij de uitvoering van projecten, maar vullen deze wel op een praktische manier in. Met name bij de kortlopende projecten maken wij zo efficiënt mogelijk gebruik van de basisprincipes.

ARCHITECTUUR
Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen wij de omgeving voor jouw Kantoorautomatisering bouwen.

MIGRATIE
Defio Automatisering is specialist op het gebied van planning en uitvoering van een gestroomlijnde migratie. Het plan hiervoor maken wij ook aan de hand van jouw wensen en eisen.

NAZORG
Nadat de migratie is volbracht, komen er altijd punten van aandacht naar boven, die wij in de nazorgperiode zullen oplossen.

KENNISGEBIEDEN
Onze kennisgebieden bevinden zich voornamelijk in Datamanagement, Infrastructuren Kantoor Automatisering (KA), Backup, Storage en Security.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE VRIJBLIJVEND AAN!

TOP