OPLOSSINGEN

Door onze ervaringen met producten en oplossingen, kunnen wij je de volgende toepassingen adviseren, die in bijna alle ICT-infrastructuren de juiste keus is.

NETAPP
Dit biedt high-end storageoplossingen tegen een gunstige prijs.

STORMSHIELD
Dit geeft optimale beveiliging van je netwerk, endpoint en data.

VMWARE
Virtual Servers Virtualisatiesoftware biedt met VMWare ESX Server ongekende mogelijkheden.

DOUBLE TAKE
Dit maakt applicaties en databases snel beschikbaar na een calamiteit.

CLOUD MANAGED WIFI
Cloud Managed Wifi Ook wel Open Mesh genoemd. Hierbij gebruik je speciale units, die ideaal geschikt zijn om gebruikt te worden als normaal WiFi accesspoint. Met name de uitzonderlijk goede WiFi eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten en het beheer van de open mesh devices doet vele mensen versteld staan (plug & play).


Een geschikte hardware- of softwarematige infrastructuur is nodig om een langdurige downtime (uitvaltijd) te kunnen voorkomen. Een “downtime” is de periode, dat bijvoorbeeld een webserver niet beschikbaar is voor medewerkers. De server is dan “down”.

STORAGE OPLOSSINGEN
Een goede opslag (storage) maakt het mogelijk data op twee locaties op te slaan. De vervanging (fallback) kan de functionaliteiten overnemen bij calamiteiten in de serverruimte.

CLUSTERING
Microsoft biedt Microsoft Cluster Service om downtime in applicaties te voorkomen.

DOUBLE TAKE SOFTWARE
Double Take beantwoordt complete databases of data tussen twee systemen. Als gedeelde opslag (shared storage) niet gewenst of mogelijk is, dan is Double Take Software het alternatief. Zij maakt investeringen in dure hardware en softwareversies overbodig.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE VRIJBLIJVEND AAN!

TOP