ORGANISATIE

Het woord “Defio” is Esperanto voor “Uitdaging”.

Esperanto is een in 1887 door Lejzer Zamenhof speciaal ontworpen, relatief gemakkelijk te leren internationale kunsttaal om mensen uit verschillende culturen met elkaar te laten communiceren. Door de grote regelmatigheid en simpele grammatica is deze taal makkelijker te leren, dan welke taal ook. Deze taal zorgt ervoor, dat sprekers op gelijkwaardige voet met elkaar kunnen communiceren.

Dat betekent voor jou als klant, dat we duidelijke taal spreken zonder (al te veel) vaktermen te gebruiken. We geven geen vage beloftes, maar maken duidelijke afspraken. Wij beantwoorden al jouw ICT-vragen en realiseren goede oplossingen hiervoor.

ONZE VISIE
Onze gemotiveerde professionals benutten elke vrijheid binnen onze organisatie, om zich verder te ontplooien en te ontwikkelen, waardoor ze zich altijd optimaal voor jouw bedrijf kunnen inzetten en elke kans aangrijpen om je ICT-doelen te realiseren.

Ons bedrijf behoudt een professionele en informele sfeer, doordat wij op een gecontroleerde manier doorgroeien naar een hoger level.

ONZE MISSIE
Het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen door als organisatie dynamisch en innovatief te opereren.

Wij verlagen jouw bedrijfskosten door nieuwe bewezen technologie te implementeren, waarmee je efficiënter kunt werken en mede daardoor je concurrentie de baas blijft.

VRAGEN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

088 - 48 68 200

TOP