STORAGE

Elke server heeft standaard een eigen opslagruimte (storage) met een bepaalde opslagcapaciteit.

Zodra de opslag helemaal vol zit met gegevens wordt er doorgaans een nieuwe server aangeschaft, want anders moet de bestaande server opnieuw worden ingericht met schijven met een hogere capaciteit. Deze kostbare oplossing is echter alleen voor grote bedrijven weggelegd.

ISCSI
Internet Small Computer System Interface (iSCSI) is een netwerkprotocol, ontwikkeld door de Internet Engineering Task Force (IETF). Het wordt gebruikt om SCSI-commando's te verzenden over TCP/IP netwerken. Dit kan een Local Area Network (LAN), een Wide Area Network (WAN), of het internet zijn. Dit systeem maakt een koppeling via ethernet mogelijk, waardoor de infrastructuur een stuk goedkoper is en dit bekende technologie betreft. De komst van 10 Gigabit ethernet en de bundeling van het normale Gigabit ethernet maakt de snelheid en uitvoering gelijkwaardig aan glasvezelverbindingen.

NETAPP
Dit is een leverancier, die ook producten aanbiedt voor niet-Enterprise omgevingen. Op basis van functionaliteit, betrouwbaarheid en prijs heeft deze marktleider een grote voorsprong op haar directe concurrenten. Defio Automatisering adviseert deze oplossing bijna altijd voor de storage-vraagstukken van haar klanten.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE VRIJBLIJVEND AAN!

TOP